Disfruta de los sabores atrevidos y aromáticos de Tailandia con este curry verde tailandés vegano congelado. Perfecto para cualquier aventura, este plato combina la rica y cremosa leche de coco con una colorida mezcla de hierbas y especias tailandesas, como la fragante pasta de curry verde, la hierba limón y el cilantro fresco. Este sustancioso plato es una deliciosa mezcla de notas saladas, picantes y ligeramente dulces.
Sólo tienes que añadir agua caliente, remover y en 10 minutos tendrás un curry verde tailandés caliente y vegetal, rico, reconfortante y lleno de sabor auténtico. Tanto si vas de excursión, de acampada o simplemente buscas una comida rápida y sana, este curry verde tailandés vegano congelado te llevará el sabor de Tailandia allá donde vayas
INGREDIENTES.
ALMACENAMIENTO: Conservar en un lugar fresco y seco.
PREPARACIÓN: Retire el absorbedor de oxígeno, añada 250 ml de agua caliente (aproximadamente hasta la línea A) y mezcle bien el contenido. Cerrar la bolsa, esperar 8 minutos y servir o consumir directamente de la bolsa.
VALORES NUTRICIONALES
Datos nutricionales |
por 100 g |
por 121 g |
Energía |
2387 kJ / 574 kcal |
2888 kJ / 694 kcal |
Grasas |
40,3 g |
48,8 g |
Indulge in the bold, aromatic flavours of Thailand with this freeze-dried vegan Thai green curry meal. Perfect for any adventure, this dish combines rich, creamy coconut milk with a vibrant mix of Thai herbs and spices, including fragrant green curry paste, lemongrass, and fresh coriander. This hearty meal is a delicious blend of savoury, spicy, and slightly sweet notes.
Simply add hot water, stir, and within 10 minutes, you'll have a piping-hot, plant-based Thai green curry that's satisfying, comforting, and full of authentic flavour. Whether you're on a hike, camping, or simply looking for a quick, wholesome meal, this freeze-dried vegan Thai green curry brings the taste of Thailand wherever you go!
INGREDIENTS: Rice (30%), coconut milk (20%), onions, peppers(13%), peas(10%), rapeseed oil, Thai green curry(2.5%) (green chilli), lemongrass, lemon juice, coriander, garlic, ginger, sunflower oil, sugar, salt, ground coriander), garlic, cornflour, salt.
STORAGE INSTRUCTIONS: Store in a cool, dry place.
PREPARATION INSTRUCTIONS: Remove oxygen absorber, add 250 ml hot water (approximately fill line A), and stir the contents thoroughly. Seal the pouch, wait for 8 minutes then serve or eat straight from the pouch.
NUTRITION VALUES
Nutrition Facts |
per 100g |
at 121g |
Energy |
2387 kJ / 574 kcal |
2888 kJ / 694 kcal |
Fats |
40.3g |
48.8g |
of which saturated fatty acids |
13.7g |
16.6g |
Carbohydrates |
42.4g |
51.3g |
that's sugar |
6.5g |
7.9g |
Fiber |
5.4g |
6.5g |
Proteins |
11.0g |
9.3g |
Salt |
0.41g |
0.5g |